Går du og drømmer om et nyt badeværelse? Badeværelset er et essentielt rum i ethvert hjem, og er med tiden blevet meget mere end et sted man bader. Toiletbesøg, barbering og meget mere. Badeværelset er et sted hvor vi sætter store krav, da dette i sært er et rum vi gerne vil føle os tilpas i. Møblering, design og atmosfære i et badeværelse gør meget for dit humør i hverdagen, derfor er det vigtigt at få gjort ordentligt. Derfor kan du trygt overlade arbejdet på et nyt badeværelse i Odense og omkringliggende områder til os.

Vi sørger altid for at få en produktiv samtale med kunden for at få en grundig forståelse for kundens behov og ønsker. Vi går hverken på kompromis kvaliteten af vores arbejde eller den oplevelse vi giver kunden i løbet af arbejdet. Vi har bygget virksomheden på tilfredse kunder i Odense og på resten af Fyn. Og derfor betyder kundernes tilfredshed utroligt meget for os.

Kontakt os i dag

Stor erfaring med badeværelser

Som VVS installatører har vi stor erfaring med byggeri af nyt badeværelse. Derfor kan du læne på os når du føler dig overvældet af arbejdet. Muligheder kan være uendelige med hensyn til indretning og design. Vi har i løbet af årene lavet mange nye badeværelser og mangler du inspiration eller sidder du fast i processen kan vi tilbyde rådgivning, hvis du ønsker det.

Produkter til et nyt badeværelse behøver heller ikke koste en formue, du kan sagtens finde stilrene og billige løsning på samme tid. Dette kan vi også hjælpe med. Har du spørgsmål står vi altid klar til at svare på dem.

Kontakt os for en snak om et nyt badeværelse

Skal vi påtage opgaven er du velkommen til at kontakte os på telefon 24237421 for en uforpligtende samtale om et nyt badeværelse. Alternativt kan du også skrive en e-mail til os via mail@supervand-vvs.dk eller vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på dit nye badeværelse.