Med et blødgøringsanlæg slipper du for kalk i gryder, kaffemaskiner, elkedlen osv. Bor du i Odense eller på Fyn generelt er du vel bekendt med hårdt drikkevand. Med et blødgøringsanlæg kan du få blødgjort vandet i dine vandhaner og slippe for den store mængde kalk der er i vandet.

Kontakt os i dag

Fordele ved et blødgøringsanlæg

Ved at blødgøre vandet du bruger i dit hjem, kan du nyde god af flere fordele end blot blødt drikkevand. Du bruger vand til alt i hjemmet og derfor kommer kalk også i alt du benytter, som din isterningemaskine, opvaskemaskine, bad osv.

Alle kan tænke sig til at kalk i en maskine er dårligt. Det er hårdt og svært at fjerne og hvis man lader det hobe op vil det ødelægge maskinen Får du fjernet kalken fra dit vand gør du alle dine hvidevare og ejendele som kaffemaskinen og isterningemaskinen en stor tjeneste, da det vil øge levetiden på dem eksponentielt.

Ved at øge levetiden på dine hvidevare og andre ejendele vil du i det lange løb kunne spare en masse penge, da du slipper for hele tiden at købe nyt. Ud over blødt og lækkert drikkevand er dette den største fordel ved et blødgøringsanlæg.

Montering og rådgivning

Der er flere muligheder, når det gælder afkalkningsanlæg. Derfor kan det være svært for ufaglærte at vælge den rette løsning. Som en virksomhed med vvs som spidskompetence kan vi hjælpe med valg af anlæg. På den måde kan vi både hjælpe dig med at vælge et ordentligt produkt samt monteringen af anlægget.

Kontakt os angående blødgøringsanlæg

Er du træt af kalk i dine hvidevare, vandhanen, badet og din kaffemaskine? Så tøv ikke med at kontakte os i dag og få monteret et effektivt blødgøringsanlæg. Du kan altid ringe til os på telefon 24237421. Alternativt kan du også skrive til os via vores e-mail mail@supervand-vvs.dk eller vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.